تحولات لبنان و فلسطین

بر مبنای سیاستگذاری‌های صورت‌ گرفته از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، طی سه ماهه ابتدای سال جاری، ۲۱۱ واحد غیرفعال صنعتی به همت سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی در استان‌های مختلف کشور راه‌اندازی مجدد شدند.

اقدام وزارت صمت برای احیای ۱۰۲۰ معدن غیرفعال

قدس آنلاین: جلسه قرارگاه جهش تولید با حضور حسین مدرس خیابانی، سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت، نمایندگان دستگاههای نظارتی و معاونان وزرای امور اقتصادی و راه و شهرسازی برگزار شد.

در این جلسه بر اساس گزارش ارایه شده از سوی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی، طی سه ماهه ابتدای سال جاری، ۲۱۱ واحد غیرفعال در شهرک‎‌های صنعتی سراسر کشور مجددا راه‌اندازی و به مدار تولید بازگشتند.

بر اساس سیاستگذاری‌های صورت گرفته، تا پایان سال جاری ۱۵۰۰ واحد صنعتی غیرفعال دیگر در شهرک‌های صنعتی به مدار تولید بازخواهند گشت.

همچنین در راستای سیاست احیای واحدهای راکد در شهرک‌های صنعتی و نیز معادن غیرفعال در سراسر کشور، مقرر شده تا در یک اقدام مشابه، ۱۰۲۰ معدن غیرفعال نیز به مدار تولید بازگردانده شوند.

در عین حال، یکی از مباحث مطرح شده در جلسه قرارگاه جهش تولید، تامین بی‌وقفه مواد اولیه مورد نیاز کارخانجات تولیدی است که ساز و کارهای مرتبط با آن، در این جلسه با حضور مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی نمایندگان بانک مرکزی، گمرک جمهوری اسلامی ایران مورد بررسی و توافق واقع شد.

بر این اساس اعضای قرارگاه جهش تولید، ضمن تقدیر از تلاش‌های بانک مرکزی در خصوص بهبود وضعیت تخصیص ارز، تداوم تامین ارز مورد نیاز کارخانجات تولیدی در سال جهش تولید را خواستار شدند.

همچنین گزارشی از اقدامات صورت گرفته از سوی سازمان توسعه تجارت ایران در حوزه بازگشت ارز حاصل از صادرات و برخورد با آن دسته از صادرکنندگانی که درصد بازگشت ارز حاصل از صادرات آنها صفر است نیز ارایه شد.

بر اساس مصوبه قرارگاه جهش تولید، مقرر شد تا فهرست مواد اولیه موجود در بنادر کشور از سوی سازمان بنادر و دریانوردی در اختیار گمرک جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته و گمرک نیز با هماهنگی معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت و بانک مرکزی ترخیص کالاهای آنها را در اولویت قرار دهد.

پیام اصلی جلسه قرارگاه جهش تولید به تولیدکنندگان کشور این بود که دولت در هر شرایطی، ارز مورد نیاز مواد اولیه کارخانجات را تامین خواهد کرد.

گزارش واحدهای مجدد راه اندازی شده

استان

تعداد واحدهای مجدد راه‌اندازی شده مطابق برنامه

تعداد واحدهای مجدد راه اندازی شده تاکنون

درصد تحقق تعداد واحد

تعداد اشتغال مطابق برنامه

تعداد اشتغال تاکنون

درصد تحقق تعداد اشتغال

تهران

۱۲۵

۴۲

۳۴

۲۲۵۰

۱۰۲۱

۴۵

آذربایجان شرقی

۹۰

۱۴

۱۶

۱۶۲۰

۱۸۱

۱۱

آذربایجان غربی

۸۵

۱۳

۱۵

۱۵۳۰

۲۲۳

۱۵

کرمانشاه

۵۵

۱۳

۲۴

۹۹۰

۲۴۴

۲۵

فارس

۵۶

۱۲

۲۱

۱۰۰۸

۱۱۷

۱۲

یزد

۴۰

۱۲

۳۰

۷۲۰

۱۳۱

۱۸

چهارمحال و بختیاری

۲۰

۹

۴۵

۳۶۰

۳۲۶

۹۱

خراسان رضوی

۹۰

۹

۱۰

۱۶۲۰

۱۷۳

۱۱

همدان

۳۸

۹

۲۴

۶۸۴

۱۶۳

۲۴

زنجان

۳۰

۸

۲۷

۵۴۰

۰

گیلان

۴۵

۶

۱۳

۸۱۰

۵۳

۷

مرکزی

۷۰

۶

۹

۱۲۶۰

۸۷

۷

قم

۳۵

۵

۱۴

۶۳۰

۱۸۲

۲۹

ایلام

۲۵

۴

۱۶

۴۵۰

۷۴

۱۶

خوزستان

۴۵

۴

۹

۸۱۰

۳۱

۴

اردبیل

۴۰

۳

۸

۷۲۰

۵۱

۷

بوشهر

۳۰

۳

۱۰

۵۴۰

۵۹

۱۱

سیستان و بلوچستان

۴۵

۳

۷

۸۱۰

۵۵

۷

کهگیلویه و بویراحمد

۲۵

۳

۱۲

۴۵۰

۳۱

۷

کرمان

۲۰

۲

۱۰

۳۶۰

۳۵

۱۰

اصفهان

۵۶

۱

۲

۱۰۰۸

۵

۰

سمنان

۳۰

۱

۳

۵۴۰

۱۱۴

۲۱

البرز

۱۰۰

۰

۱۸۰۰

۰

خراسان جنوبی

۲۰

۰

۳۶۰

۰

خراسان شمالی

۳۰

۰

۵۴۰

۰

کردستان

۲۰

۰

۳۶۰

۰

لرستان

۲۱

۰

۳۷۸

۰

مازندران

۸۴

۰

۱۵۱۲

۰

جمع

۱۵۰۰

۲۱۱

۱۴

۲۷۰۰۰

۳۸۶۴

۱۴

۲۱۱ واحد غیرفعال در شهرک‌های صنعتی صد برنامه راه‌اندازی مجدد در ۳ ماهه اول احیا شد. / شهرک از ۱۵۰۰ تا برنامه ریزی و بقیه استانها در مرحله اول برنامه ریزی شد.

منبع: شاتا

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.